Kreativno oglašavanje

14 Jan, 2009

....okupljamo se i na drugim mestima :)

Generalna — Autor marry @ 22:54

Pre nekoliko nedelja...naše drugarice su se okupile na jednom lepo mestu u Beogradu gde su se upoznale i fenomenalno provele...Nije li to odličan dokaz koliko je cela ova priča pozitivna...to samo mi znamo...

Tokom svog članstva tamo...srela sam zaista predivne prijateljice...koje bih želela da upoznam i uživo...Možda mnogi neće razumeti jer imaju predrasude prema ovakvom načinu komunikacije...Nekako, smatram da živimo u ovakvom turbulentnom okruženju gde se promene dešavaju enormnom brzinom...i takav način upoznavanja postaje potpuno prihvatljiv i normalan.

Da li ste se vi nekada upoznali sa nekim na ovaj način?

Kakva su vaša iskustva?

...things that we do for our friends...

Image Hosted by ImageShack.us


Komentari

  1. Hmmm.....da li sam se nekada upoznao sa nekim na ovaj nacin......a Marina? :) Pa ja kazem da je bezveze ako online druzenje uzme toliko maha da zameni ono tradicionalno "eyes 2 eyes" druzenje.....ali svaki vid druzenja i komunikacije je dobar.A pogotovo kada te neko zainteresuje pa dodje i do pravog upoznavanja :) Na kraju ne bude bitno na koji nacin je doslo do upoznavanja.....bitno je samo da je doslo :)

    Autor Novica — 15 Jan 2009, 00:00

  2. Da ti priznam...Ja sam prva koja je bila skeptična i prepreprepuna predrasuda prema ovakvom načinu upoznavanja i komunikacije dok me Polyvore nije zaokrenuo za 180 stupnjeva. Prije uopće nisam provodila ovoliko vremena na netu, više se i ne sjećam kako sam naišla na poly al mi je neizmjerno drago :)))) I da bar živim u bg, tko je sve bio na upoznavanju?

    Autor Violet Peach — 15 Jan 2009, 00:25

  3. SLAZEM SE SA MARIJANOM DA JE I MENI OVAJ VID KOMUNIKACIJE UVEK BIO BEZVEZE DOK NISAM NAISLA NA POLY A SADA SAM SE NAVUKLA I NA ONO CUDO OD FACEBOOK-a.MARIJANU NAGOVARAMO DA OTVORI PROFIL ALI NECE BEZOBRAZNICA JEDNA,EVO IMA POZIV OD MENE DA DODJE U BG. NA UPOZNAVANJE SA DEVOJKAMA.PA CEMO ONDA DO NOVOG SADA DA UPOZNAMO NASU LEPOTINJU KISS

    Autor KATARINA-KAJA — 18 Jan 2009, 17:28

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu