Kreativno oglašavanje

14 Jan, 2009

Facebook & Polyvore

Generalna — Autor marry @ 22:29

Jedan od trenutno najpopularnijih sajtova na svetu - Facebook...pokrenuo je Mark Zukerberg sa namerom da olakša komunikaciju među studentima Harvarda. Tako da su prvi korisnici istog bili samo studenti Harvarda. Danas, on broji preko 60 miliona članova a ta brojka će biti i veća, obzirom na to da ga otvori oko 250 000 ljudi dnevno.
Napravila sam mali uvod, mada možda nepotreban jer sam sigurna da su gotovo svi čuli za njega.
Nama, devojkama sa Polyovre-a...pomogao je da se sastanemo u još jednom virtuelnom kutku i bolje se u poznamo međusobno... Tako smo tamo i članovi grupe *girls from Polyvore* ali i imamo našu P aplikaciju preko koje možemo da poklanjamo naše setove jedna drugoj. Na taj način nam je i omogućena promocija istih :)
Očekujem i iskreno se nadam još većem broju devojaka iz Srbije na ovom sajtu. Upravo na ovaj način želim da proširim svest o postojanju ovako zanimljivog virtuelnog "modnog sela".

Moja draga Poly drugarica "Violet Peach" ga je doživela na pravi način...

...savršeno..kao i uvek...

Image Hosted by ImageShack.us

 

 

 

 

...divna je...i hvala joj za sve...

Image Hosted by ImageShack.us

 

 

 

 

 

 


Komentari

  1. Ja ostadoh bez riječi :)))) jaoooo , hvala ti na svemu :))) bilo bi jako lijepo kad bi se srele oči u oči, ali eto, nadam se da ce Facebook zadovoljiti tu potrebu, naravno kad ga otvorim :)) Danas sam skoro cijeli dan u pokretu i ovo me baš oraspoložilo :) divna si!!!

    Autor Violet Peach — 15 Jan 2009, 00:11

  2. Super blog!Odlicni postovi!Lijepo je upoznati i drugi svijet sa ljepotama ovog site-a!Samo tako nastavi;)

    Autor Miss*Style — 22 Feb 2009, 16:50

  3. Kombinatorne i vizuelne akrobacije kojih bi se postideli i najveci stilisti danasnjice,kreativnost koja ostavlja bez daha......ili je to zbog ovog golog ramena sa slike) :D

    Autor Novica — 12 Mar 2009, 00:58

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu